Mästarna i Den Andliga Hierarkin

-som består av 63 fullkomnade individer, kallade Visdomens Mästare-

Bland medlemmarna i hierarkin finns många kända personligheter från det förflutna inom alla samhällsområden såsom vetenskap, konst, politik, religion, ekonomi etc.

Några exempel på sådana som är Mästare idag är: Pythagoras, Mozart, J.S.Bach, Beethoven, El Greco, Rembrandt, Giotto, Velasquez, Confucius, Jesus, Jungfru Maria, Petrus, Paulus, Johannes, Franciskus av Assisi och många andra av Bibelns kända personligheter. De uppträder idag under andra namn med undantag av Jesus som nu är Mästaren Jesus.

Världsläraren Maitreya

Mästaren Maitreya, som han framträdde inför tusentals människor utanför Nairobi, Kenya i juni 1988. Han framträder i varierande skepnad för olika grupper och individer - men alltid i en form som inspirerar till igenkännande.
Händelsen rapporterades efteråt i de största internationella medierna. Maitreya manifesterade sig för 2000 år sedan genom sin lärjunge Jesus som han "överskuggade" från dopet till korsfästelsen. Jesus är nu sjŠlv en mästare - Mästaren Jesus.
Maitreya är ledare för den Andliga Hierarkin och är Mästarnas Mästare. Han befinner sig sedan den 14:e juli 1977 i den asiatiska delen av London och väntar på sitt öppna framträdande inför mänskligheten.

Mästaren Jesus

Mästaren Jesus befinner sig sedan 7 år tillbaka i utkanten av Rom. Hans huvuduppgift är att se över de olika kristna trosinriktningarna i öst och väst och rensa bort alla gamla förstelnade dogmer som oundvikligen bildats under århundraden.

Efter 'Tillkännagivandets Dag' kommer han att tillhöra den första gruppen av Mästare som öppet framträder inför mänskligheten. 

Den helige Charbel

Man kallar honom för "eremiten från Libanon" och han är fortfarande efter sin död för hundra år sedan, (1898) högt respekterad. Hans namn är Charbel Makhlouf.

Den katolska kyrkan var övertygad om hans fromhet, genom de mirakler som skedde i hans namn efter hans död och som resulterade i en officiell helgonförklaring.

Share International har samlat all information om honom och ett antal mirakler som är utmärkande för honom. Joseph Makhlouf föddes den 8.maj 1828 i en fattig familj i Biqa-Kafra, en by högt belägen i norra Libanons bergstrakter.

Vid 22 års ålder bestämde han sig för att gå i kloster och vid slutet av sin prövotid som en medlem av Maroniteordern i klostret St Maron, tog han namnet Charbel, efter en martyr som levt tidigare i Mellanöstern. Efter 16 år av strängt asketiskt leverne, beviljades han tillåtelse av sina överordnade att dra sig tillbaka från världen och leva som eremit. Han framlevde resten av sitt liv i en eremithydda nära klostret i kontemplation och bön, med regelbundna fastor och kroppsligt arbete.

Charbel uppenbarade sig också för Samira Hanoch i Södertälje 1992. Se Miraklet i Södertälje.

Mästaren Rakoczi

Mästaren Rakoczi, känd som greven S:t Germain på 1700-talet, rörde sig i kretsen kring Ludwig XV:s hov. Han var känd under namnet "Mirakelmannen" och hans alkemistiska förmåga var att omvandla vanliga metaller till guld.

Han var väl insatt i den tidens världshändelser och ägde också förbluffande insikter om tidigare historiska händelser, parade med en kännedom om så gott som alla europeiska språk. Flera av dåtidens berömdheter såsom Madame Pompadour, Casanova, Fredrik den store och andra, har alla beskrivit hans ovanliga utstrålning och unika personlighet. Det som är slående i samband med hans bakgrund är den fullständiga ovissheten om varifrån han kom och om och när han dog. Han kommer att ha en framträdande roll i samband med Kristi återkomst.