Share International pressrelease nr 88 januari 2009

Ljusstark stjärna förebådar Världsläraren Maitreyas framträdande

I över 30 år har författaren, föreläsaren och konstnären Benjamin Creme berett vägen för Världsläraren Maitreyas framträdande.

Den 12 december 2008 sände Share International ut ett pressrelease som tillkännagav att i en mycket nära framtid kommer en stor, ljusstark stjärna att visa sig på himlen och vara synlig över hela världen, natt och dag. Omkring en vecka senare kommer Maitreya att ge sin första intervju på en större amerikansk TV-kanal.

Sedan tidigt i januari har iakttagelser av stjärnan rapporterats från Norge, Sydafrika, USA, Dubai och Qatar. Fler och fler iakttagelser väntas nu. Rapporter har redan förekommit i norska tidningar.

En ny artikel av Benjamin Cremes mästare, baserad i Himalaya, visar hur nära vi är att få bevittna detta tecken och de historiska händelser som kommer att följa. Maitreyas första intervju kommer att leda till allt fler och tätare intervjuer i USA, Japan och andra länder.

Maitreyas första intervju

I en mycket nära framtid kommer alla människor ha möjlighet att bevittna ett ovanligt och betydelsefullt tecken, vars like endast setts en gång tidigare, vid Jesu födelse. Då visade sig, enligt kristen lära, en stjärna på himlen som ledde tre vise män från östern till Jesu födelseplats. Snart kommer åter igen en stjärnliknande himlakropp med stor lyskraft att bli synlig över hela världen. Vad betyder detta? Hur är det möjligt?

Svaret ligger i det faktum att denna oförklarliga händelse är ett tecken, som förebådar början av Maitreyas offentliga uppdrag. Kort efter att tecknet visat sig på himlen över hela världen kommer Maitreya att ge sin första intervju i amerikansk TV.

Offentliggörande

Vid detta öppna, offentliga tillfälle kommer Världsläraren som ännu inte framträtt som Maitreya, att ge sin syn på det ekonomiska och finansiella kaos som nu håller världen i sitt grepp. Han kommer att förklara dess ursprung och slutliga följder och viss utsträckning presentera sitt recept för att lätta den nuvarande tunga bördan för världens fattiga. Så kommer han att bereda vägen för en mer detaljerad och specifik redogörelse för sina ideér.

Hur kommer människor att svara an? De kommer inte att känna till hans bakgrund eller status. Kommer de att lyssna på och besinna hans ord? Det är för tidigt att veta exakt, men följande kan sägas: Aldrig tidigare har de sett eller hört Maitreya tala. Aldrig förr har de upplevt hans unika energi, hjärta till hjärta. Detta är dessutom en unik tidpunkt i historien då hela nationer är chockade och ängslas inför framtiden. Därför kan det förmodas att många som hör hans ord kommer att vara öppna och angelägna att få höra mer. Det är inte för inte som Maitreya tålmodigt har inväntat detta ögonblick att träda in i den offentliga världen. USA t ex hade inte lyssnat tidigare. Nu, för första gången på många år, har en ny administration att hantera finansiellt kaos, arbetslöshet och social oro i stor skala. Sanningens ögonblick för USA och världen har kommit.

Världen över

Inte bara i USA utan världen över, vaknar människor upp inför behovet av och möjligheten till förändring. Politikerna och ekonomerna kallar den nuvarande situationen en "nedgång" och "konjunktursvacka". Vad vi i själva verket bevittnar är den gamla ordningens sista stapplande steg. Miljontals människor börjar bli medvetna om att otyglad konkurrens och girighet inte är den säkraste vägen för dem, att sådana materialistiska doktriner skapar en avgrund för de tanklösa och i slutänden den internationella kris vi har idag.

Givetvis finns det många med spirande förmögenheter som inte dras med av den nuvarande förtroendeförlusten för den ordning som gjort dem rika, och ser det som bara "en tidsfråga" innan vi är tillbaka på rätt kurs igen och ekonomin åter blomstrar.

Kommer de att hörsamma Maitreya och inse det förnuftiga i hans argument? Uppslukade av sin arrogans och egenkärlek som de är, så är det osäkert. Men många är mindre hoppfulla om en återgång till status quo. Många har lidit smärtsamma förluster och har tappat tron på det gamla systemet. Nationernas folk är mogna och redo för förändring. De efterfrågar förändring och mer meningsfullt liv. Maitreya kommer att påminna människor om de väsentligheter, rättvisa och fred, utan vilka det inte finns någon framtid för mänskligheten. Och den enda vägen till båda är genom rättvis fördelning.

Tillbaka till Artikelmenyn

Tillbaka till Huvudmenyn